Линија
Republicki zavod za sport
24.07.2017.

Ускоро отварање реконструисане Трим стазе ЗСМСРС

Завод за спорт и медицину спорта РС ускоро завршава са реконструкцијом Трим стазе на Кошутњаку.

Реконструкција је обухватила замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза је реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара.

На Трим стази ће бити постављене и нове табле са инструкцијама за вежбање, стубови за метражу као и централна кућица.


Више icoMore


24.07.2017.

Припреме селекција у ОСК Караташ

Омладинско спортски камп Караташ Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, на добром је путу да постане регионални центар у коме ће се одржавати регионална такмичења, као и припреме репрезентативних селекција, како из Србије, тако и из окружења.

Камп располаже са 350 места за смештај гостију у виду двокреветних и трокреветних соба са купатилом, поседује многобројне отворене и затворене терене, врхунску теретану, спортску халу, базен…

Реконструисано је и изграђено много тога, а кроз трећу и четврту фазу, биће обновљени и многи други објекти. Караташу се враћа некадашњи сјај и употпуњује туристичку понуду кладовског краја.

Опширније


Више icoMore


24.07.2017.

Контроле утренираности наших кошаркаша

Сениорска кошаркашка репрезентација Србије на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Мирослав Радуљица (Инђија, 5. јануар 1988.) је српски кошаркаш. Игра на позицији центра. У јулу 2015. Радуљица је потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом. Радуљица је имао доста успеха са репрезентацијом у млађим категоријама. Са репрезентацијом до 18 година освојио је Европско првенство 2005. у Београду, са репрезентацијом до 19 година освојио је Светско првенство 2007. у Новом Саду а са репрезентацијом до 20 година освојио је Европско првенство 2008. у Летонији где је био и проглашен најкориснијим играчем турнира.

Бобан Марјановић (Зајечар, 15. август 1988) је српски кошаркаш. Игра на позицији центра, а тренутно је члан Детроит пистонса. Са 222 цм висине један је од највиших кошаркаша у свим такмичењима у којима наступа. У досадашњој каријери наступао је за: Хемофарм, ЦСКА Москву, Жалгирис, Нижњи Новгород, Раднички Крагујевац, Мега Визуру, Црвену звезду и Сан Антонио спарсе.


Више icoMore


24.07.2017.

Регионална конференција: Мултидисциплинарно лечење хируршких болести код деце

Конгрес ће бити одржан од 12. до 14. априла 2018. године у организацији Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић” и Центра за едукацију у дечијој хирургији Србије.

Опширније


Више icoMore


24.07.2017.

Европско првенствo у синхроном пливању

Главни град Србије, био је домаћин сјајне спортске манифестације. У Београду се одржало LEN Европско првенства у синхроном пливању за јуниоре. Репрезентација Србије, наступала је у дисциплинама, соло, дубл и тим.

Такмичење је у организацији Савеза за синхроно пливање Србије и LEN-а (Европске федерације водених спортова) а под покровитељством Министарства Омладине и Спорта Републике Србије и Градског секретаријата за спорт и омладину Града Београда и уз подршку Олимпијског Комитета Србије.

Наше репрезентативке су припреме спровеле у Бечеју и на отвореном пливалишту Завода за спорт и медицину спорта РС. Представници Завода за спорт и медицину спорта РС, присуствовали су Европском првенству и бодрили наше јуниорке.


Више icoMore


24.07.2017.

Бесплатне „Летње школе пливања 2017“ за ученике на летњем распусту

У сарадњи са Градским секретаријатом за спорт и омладину, Завод за спорт и медицину спорта РС реализује бесплатне „Летње школе пливања 2017“.

Све активности се одвијају на отвореном (отворени базен – „осмица“ на Пливалишту ЗСМСРС).

Програм се реализује у преподневним терминима од 08 до 10 часова.                  


Више icoMore


21.07.2017.

Кошаркашка репрезентација Србије у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Данас је спортско-медицинске прегледе и тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавила Мушка кошаркаша репрезентација Србије и одбојкашице који се припремају за EYOF. Кошаркаши који су данас тестирани су: Стефан Јовић, Немања Недовић, Мирослав Радуљица, Марко Симоновић, Бранко Лазић и Василије Мицић. Одбојкашице које су тестиране су: Тамара Илић, Јелена Весић. У Центру за медицину и психологију спорта ЗСМСРС, спортистима су обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвук срца, спирометријски и ергоспирометријски тест.


Више icoMore


20.07.2017.

Сезона на отвореном пливалишту „Кошутњак“

Сезона на отвореном пливалишту, базенима, Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку је у јеку. У понуди је, као и сваке године, пливање, скокови у воду, рекреативни програми, школа пливања. Пливалиште је током сезоне отворено сваким даном од 10:00 до 19:00 часова. Цена целодневне карте је 250 динара.

У оквиру бесплатних програма за основце и средњошколце, на базенима ЗСМСРС у Кошутњаку реализује се школа пливања. Школу пливања воде стручни сарадници, професори физичке културе ЗСМСРС.


Више icoMore


20.07.2017.

Тестирања спортиста у Заводу за спорт и медицину спорта РС

У Заводу за спорт и медицину спорта РС данас су спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили: стипендисткиња Јована Рогић – самбо, фудбалер ФК Црвена звезда Матеус Вивеирос и спортиста који се припрема за EYOF (European Youth Olympic Festival) џудиста Димитрије Недељковић.


Више icoMore


19.07.2017.

Кошаркаши У18 и паратеквондисткиња на тестирањима у ЗСМСРС

Данас је спортско-медицинске прегледе и тестирања обавила Кошаркаша репрезентација Србије У18 и стипендисткиња Ана Симанић – паратеквондо. Спортистима су обављене: биохемијске анализе крви, антропометријска мерења, ЕКГ, општи лекарски преглед, ултразвук срца, спирометријски и ергоспирометријски тест.


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.