Линија
Republicki zavod za sport
8.06.2017.

„Основне мере реанимације и аутоматска спољашња дефибрилација - применљивост у медицини спорта“

Континуирана медицинска едукација  Основне мере реанимације и аутоматска спољашња дефибрилација - применљивост у медицини спортаје одржана 29.05.2017 године у Клубу Посланика у Београду.

ПРОГРАМ КОНТИНУИРАНЕ ЕДУКАЦИЈЕ


Више icoMore


7.06.2017.

Реконструкција трим стазе у току

У току је реконструкција трим стазе на Кошутњаку. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Предвиђено је да се изгради станица са тренажним справама. Поред потпуно нових справа, на трим стази ће бити постављене и нове табле са инструкцијама за  вежбање, стубовие за метражу као и централна кућица. Током извођења радова није могуће користити трим стазу.


Више icoMore


7.06.2017.

Тестирања спортиста и спортисткиња у ЗСМСРС

Спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавили су стипендисти: џудиста Немања Мајдов, ватерполиста Небојша Тохољ, рукометаши Милан Вучковић, Вања Смиљанић и Страхиња Станковић, као и Александра Стојановић – боди фитнес.
У18 Мушка кошаркашка репрезентација Србије је такође обавила спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања. Млади кошаркаши који су данас тестирани су: Никола Мишковић, Михаило Јовичић, Стеван Крстић, Марко Пецарски, Зоран Пауновић, Ранко Симовић и Стефан Момировић.


Више icoMore


7.06.2017.

Фудбалер Стефан Дацић на моторичким тестирањима у ЗСМСРС

Фудбалер Стефан Дацић (20) је данас био на тестирањима у лабораторији Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту Завода за спорт и медицину спорта РС. Обављена су муFitmate pro“ тестирања и примењен је специфичан протокол тестирања проценом максималне потрошње кисеоника (VO2 max), као и велики број других параметара (максимална брзина, анаеробни праг, максимална срчана фреквенција и сл).


Више icoMore


6.06.2017.

Радови на реконструкцији трим стазе на Кошутњаку

У току су радови на реконструкцији трим стазе на Кошутњаку.


Више icoMore


6.06.2017.

Божо Ђурасовић на моторичким тестирањима у Заводу

Божо Ђурасовић, кошеркаш из Требиња (Република Српска) је данас извршио моторичка тестирања и Заводу за спорт и медицину спорта РС. У Центру за моторичка истраживања и аналитику у спорту ЗСМСРС, стручни сарадници су му извршили тестирања на изокинетичком динамометрри и „Fitmate pro“ тестирања где је примењен специфичан протокол тестирања проценом максималне потрошње кисеоника (VO2 max), као и великих број других параметара, као што су максимална брзина, анаеробни праг, максимална срчана фреквенција и слично.


Више icoMore


6.06.2017.

Пливачи, веслачи, кошаркаши У18 и џудисткиња на тестирањима

Данас су у ЗСМСРС спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили стипендисти: пливачи Себастијан Сабо-Ђерђеи и Кристијан Лакатош; веслачи Душан Богићевић, Марко Ристић и Урош Димитријевић; кошаркаши репрезентативци У18 Вук Вуликић и Ален Смајлагић и џудисткиња која се припрема за EYOF (European Youth Olympic Festival) Ана Бјелић.


Више icoMore


5.06.2017.

Фудбалери ФК „City sport club“ на моторичким тестирањима у ЗСМСРС

Фудбалери ФК „City sport clubБранислав Шер и Марко Милојевић, су данас били на тестирањима у лабораторији Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту Завода за спорт и медицину спорта РС. Обављена су имФитмате про“ тестирања и примењен је специфичан протокол тестирања проценом максималне потрошње кисеоника (VO2 max), као и великих број других параметара као што су максимална брзина, анаеробни праг, максимална срчана фреквенција и слично.


Више icoMore


5.06.2017.

Реконструкцијa трим стазе

Радови на реконструкцији трим стазе су почели 24.05.2017. године, а рок за завршетак радова је 60 дана. Пројекат реконструкције предвиђа замену постојеће подлоге, подлогом од тартана. Стаза ће бити реконструисана у целој дужини од 1.200,00 метара. Током извођења радова неће бити могуће користити трим стазу. Радове реконструкције изводи  конзорцијум у саставу „Јадран“ д.о.о. Београд и „Пејком“ д.о.о. Београд.


Више icoMore


5.06.2017.

Рвачи, веслачи, џудиста, једриличарка и спортисти из Савезa слепих на тестирањима

Спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта РС обавили су стипендисти: рвачи Давор Штефанек и Александар Максимовић; веслачи Вања Обрадовић, Дамјан Лазић и Андрија Шљукић; једриличарка Лена Пулетић; џудиста Марко Вукићевић. Поред стипендиста, спортско-медицинске прегледе и моторичка тестирања обавили су и спортисти из Савезa слепих: Мирослав Топалов Данилив, Милош Павић, Лука Булатовић, Радомир Муминовић, Јована Кузмановић, Павле Димић, Дамјан Јандрић и Стефан Јањић.


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.