Линија
Republicki zavod za sport
26.11.2014.

Програм саветовања и стручних трибина у организацији Завода за спорт

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и Спортски савез Србије организују програм саветовања и стручних трибина 27. и 28. новембра  у хали 2 Београдског сајма. Стручни скуп се одржава у оквиру Међународног сајма спорта у времену од 10 до 19 сати. Предавачи су еминентни стручњаци из Завода за спорт, Антидопинг агенције Србије, Министарства омладине и спорта и других значајних спортских институција. Програм са темама предавача можете погледати у прилогу.
 
 
 

Више icoMore


25.11.2014.

Семинар за секретаре у оквиру Међународног сајма спорта

У сарадњи Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије  и Спортског савеза Србије,  у суботу 29. Новембра од 9 до 18 сати биће одржан Девети по реду Национални семинар за стручно усавршавање спортских радника у систему спорта Републике Србије. Стручни скуп се одржава у хали 2 Београдског сајма и то у оквиру Међународног сајма спорта. Национални семинар за секретаре гранских и општинских спортских савеза, клубова, удружења и осталих спортских организација, подржало је и  Министарство омладине и спорта. Теме предавања са именима предавача можете погледати у прилогу.
 

Више icoMore


18.11.2014.

Трећи међународни сајам спорта

Сајам спорта – Спортска страна Србије биће одржан од 27.11. до 29.11. 2014. на Београдском сајму у хали 2. У оквиру Сајма спорта биће одржан и Девети Национални семинар за стручно усавршавање спортских радника у систему спорта Републике Србије на коме ће учествовати и стручни сарадници Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.


Више icoMore


20.10.2014.

Сутра у Заводу бесплатан семинар за тренере

Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије у уторак  21. октобра у Трим хотелу организује стручни скуп на тему „Дијагностика у спорту и спортској медицини“.  Стручни семинар траје од 10 до 12. 30 сати, а улаз је бесплатан.  Теме и предаваче можете погледати у прилогу.


Више icoMore


9.09.2014.

10. Јесењи Фестивал здравља

У Дому омладине 25. и 26. септембра биће одржан 10. Јесењи Фестивал здравља. Под слоганом „Свако добро!” представиће се 70 излагача и преко 60 предавача везаних за усвајање здравих начина живота.

Стручни тимови Завода за спорт и медицину спорта РС излагаће на најактуелније теме којим ће дати сугестије за мотивацију да се остане у спорту као и предлоге за физичку активност и исхрану млађој деци и адолесцентима.


Више icoMore


24.04.2014.

Међународна научна конференција ''Менаџмент безбедности спортских такмичења''

Јуче је на Факултету за спорт у Београду одржана 1. Међународна конференција ''Менаџмент безбедности спортских такмичења''. Конференцију су организовали Универзитет ''Унион - Никола Тесла'' и Факултет за спорт. Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије на Конференцији су представљали саветница директора за спорт и рекреацију др Весна Репић Ћујић као модератор једне од сесија и мр Ацо Гајевић, помоћник директора ЗСМСРС.


Више icoMore


4.04.2014.

Одржан домаћи симпозијум континуиране медицинске едукације у ЗСМСРС

Домаћи симпозијум континуиране медицинске едукације: "Превенција и терапија оралних болести и повреда орофацијане регије код спортиста'' одржао се данас у просторијама ресторана ''Сателит'', на отвореним пливалиштима Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, ул. Благоја Паровића 150 у Кошутњаку.


Више icoMore


31.03.2014.

Домаћи симпозијум континуиране медицинске едукације у ЗСМСРС

Домаћи симпозијум континуиране медицинске едукације: "Превенција и терапија оралних болести и повреда орофацијане регије код спортиста'' одржаће се у петак 04.04.2014. године са почетком у 09:30 сати у просторијама ресторана ''Сателит'', на отвореним пливалиштима Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, ул. Благоја Паровића 150 у Кошутњаку.
 

Више icoMore


9.12.2013.

Континуирана медицинска едукација

Курс континуиране медицинске едукације: ''Физичка активност и исхрана адолесцената'' организован од стране Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије обрадио је најзначајније теме из области исхране и физичке активности младих. Акредитован код Здравстевеног савета Републике Србије (А-1-2461/13) са 11 бодова за предваче и 6 бодова за учеснике, Курс је био изузетно посећен.

   

Више icoMore


5.12.2013.

Још једна у низу многобројних континуираних медицинских едукација у ЗСМСРС

Курс континуиране медицинске едукације: ''Физичка активност и исхрана адолесцената'' одржаће се у петак 06.12.2013. године са почетком у 09:00 сати у просторијама ресторана ''Сателит'', на отвореним пливалиштима Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије, ул. Благоја Паровића 150 у Кошутњаку.


Више icoMore


Странице: < Претходна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.