Линија
Republicki zavod za sport
16.12.2015.

Најављена изградња националног стадиона

Град Београд, понудио је неколико локација за изградњу националног фудбалског стадиона. Једне од понуда су Нови Београд и насеље Иван Рибар.

Млади фудбалски нараштају на моторичким тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта РС


Више icoMore


15.12.2015.

Отворене нове просторије РСС

У присуству представника Министарства омладине и спорта, Предрага Перуничића, Генералног секретара EHF-а Михаела Видерера, свечано су отворене нове канцеларија Рукометног савеза Србије. Предраг Перуничић, честитао је РСС на новим просторијама и пожелео да у будућности изграде тренажни центар како би употпунили рукометну инфраструктуру.

Рукометаши и рукометашице на Изокинетичкој дијагностици у Центру за моторичка истраживања и аналитику у спорту ЗСМСРС


Више icoMore


14.12.2015.

Хуманост на стадиону ''Рајко Митић''

Навијачи Црвене звезде скупљали су на утакмици против Радника (5:0) новац за помоћ Александру Јанковићу, 31-годишњем момку који има тумор на мозгу.

Звездини фудбалери на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта РС


Више icoMore


14.12.2015.

Изложба ''Чукаричког''

Фудбалски клуб Чукарички позвао је навијаче на отварање изложбе под називом "ФК Чукарички од 1926. до освајања Купа Србије 2015. године" која ће бити отворена данас у 19 часова у Галерији 73 на Бановом брду.

Спортско медицински прегледи и тестирања фудбалера Чукаричког у ЗСМСРС


Више icoMore


11.12.2015.

Кошаркашка Евролига и Еврокуп по моделу UEFA

У Минхену је одржан састанак FIBA којим је председавао генерални секретар светске куће кошарке Патрик Бауман, а коме су присуствовали и Едуардо Портела испред ULEBA, те представници већине лига из Европе: АБА, ВТБ, Србије, Француске, Немачке, Италије, Пољске, Грчке, Турске, Израела... Кошаркашки савез Србије је представљао председник Драган Ђилас, а разговарало се о формирању Евролиге и Еврокупа по моделу сличном UEFA.

Кошаркаши Партизана на тестирањима у ЗСМСРС


Више icoMore


11.12.2015.

Дисциплински поступци против ФК Црвена Звезда и Партизан

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила је тренера Црвене звезде Миодрага Божовића забраном обављања дужности у наредна два месеца и 200.000 динара.

Фудбалери Црвене звезде на тесту оптерећења у ЗСМСРС


Више icoMore


10.12.2015.

Најбољи спортисти Србије

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и атлетичарка Ивана Шпановић најбољи су спортисти Србије за 2015. годину у традиционалном избору Олимпијског комитета Србије. Ђоковић је освајач три грен слема и убедљиво први на АТП листи, а Шпановићева је ове године освојила европско злато, светску бронзу и прескочила магичну бројку од седам метара. За најуспешнијег тренера проглашен је селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић.

Савић и Шпановићева на спортско медицинским прегледима у ЗСМСРС


Више icoMore


8.12.2015.

Подршка Завода за спорт Светском првенству у фудокан каратеу

У периоду од 04. до 06.12.2015. године одржано је 6. Светско првенство у фудокан каратеу и 1. Светски куп (UWKF) под покровитељством Уједињене светске карате федерације.

На позив организатора овог великог шампионата, Завод за спорт и медицину спорта РС је пружио медицинску подршку заједно са сталном поставком лекарске екипе која већ годинама уназад чини саставни део поменуте федерације. Током такмичења, лекарски тимови су покривали целодневна такмичења. Овом приликом Завод је показао да је увек део великих дешавања и такмичења свим нашим спортистима у држави и као такав  препознат је од стране поменуте федерације.


Више icoMore


4.12.2015.

Проширење учесника за Мундијал 2026. године

Међународна фудбалска федерација (FIFA) разматра проширење уцецсника финалног турнира Светског првенства са 32 на 40 тимова, почевши од шампионата 2026. године.

Кадетска репрезентација Србије на тестирањима у ЗСМСРС


Више icoMore


4.12.2015.

Звезда без препрека у вези изградње новог стадиона

Градски менаџер Београда навео је да ће се земљиште око стадиона Црвене звезде "Рајко Митић" убудуће користити само за спорт, иако се у јавности раније спекулисало да би могло бити коришћено за све друго.

Фудбалери Црвене звезде на провери здравственог стања и утренираности у ЗСМСРС


Више icoMore


Странице: < Претходна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.