Линија
Republicki zavod za sport
5.01.2016.

Ана Дабовић на кошаркашком жребу за Олимпијске игре

Најбоља играчица Европе и најбоља српска кошаркашица у 2015. години, Ана Дабовић, представљаће нашу државу на кошаркашком жребу за Олимпијске игре, које ће се одржати од 5. до 21. августа 2016.

Кошаркашице Србије на тестирањима у ЗСМСРС


Више icoMore


5.01.2016.

Шампионат Европе у ватерполу

Министар омладине и спорта Вања Удовичић симболично је пустио воду у базен у Комбанк арени, чиме су припреме за шампионат Европе у ватерполу ушле у финалну фазу.

Ватерполисти Србије на тестирањима у ЗСМСРС


Више icoMore


5.01.2016.

Финансирање савеза

Министарство омладине и спорта РС објавило је годишњи план за финансирање спортских програма. У 2016. биће издвојено мање новца, док је само Кошаркаши савез добио већа средства него у претходној.

Министар Удовичић, директор ЗСМСРС Бојовић и председник ССС Шоштар у Заводу за спорт и медицину спорта РС


Више icoMore


29.12.2015.

ФК Црвена звезда у Европској асоцијацији клубова

Руководство ФК Црвена звезда контактирало је Реал Мадрид у жељи да унапреди чланство и систем функционисања, као и да добије савете од најтрофејнијег клуба на свету.

Звездини фудбалери на спортско медицинским прегледима у ЗСМСРС


Више icoMore


25.12.2015.

Олимпијске игре 2024. године

Олимпијски комитет Италије (CONI) саопштио је да у оквиру кандидатуре Рима за организацију Олимпијских игара 2024. године налази још 10 градова у којима се планира одржавање фудбалског турнира.

Мушка и женска фудбалска репрезентација Србије на спортско медицинским прегледима и моторичким тестирањима у Дому спортова ЗСМСРС


Више icoMore


24.12.2015.

Спортисти године Новог Сада

Атлетичарка Ивана Шпановић и рвач Владимир Станкић проглашени су за најбоље новосадске спортисте у 2015. години, у традиционалном избору "Спортиста године Новог Сада" коју је 41. пут заредом организовала Спортска асоцијација Новог Сада.

Шпановићева на моторичким тестирањима у ЗСМСРС


Више icoMore


24.12.2015.

Пријеми у Кућу славних

Легендарни српски кошаркаш Владе Дивац и недавно преминули тренер Ранко Жеравица налазе се међу кандидатима за пријем у Кућу славних, саопштено је на прослави 124. рођендана ове институције у Спрингфилду.

Жеравица у библиотеци Завода за спорт и медицину спорта РС


Више icoMore


23.12.2015.

Признања спортским новинарима и спортистима

Жири Удружења спортских новинара Србије прогласио је за „Спортисту године“ тенисера Новака Ђоковића а за најбољу спортискињу, Ивану Шпановић­ атлетичарку. Жири је доделио и традиционалне награде најуспешнијим медијским посленицима. Награда „Новинар године“ припала је Дејану Стевовићу, новинару „Спортског журнала“, а „Камера године“ Мирославу Јеремићу, сниматељу агенције „Sportnetwork“. Признање „Бранка Прелевић„ за допринос развоју женског спортског новинарства припало је Зорици Ђоковић, новинарки ужичког недељника „Вести“ а признање „Дописник године“, њеном суграђанину Зорану Жеравчићу дописнику „Спортског Журнала“.

Министар Удовичић и директор ЗСМСРС Бојовић у хотелу Трим Завода за спорт и медицину спорта РС на радном доручку са новинарима


Више icoMore


21.12.2015.

Нови елитни спортски центар Завода за спорт и медицину спорта РС

"Радови прве фазе завршени су у рекордном року, што доказује да оно што обећамо то и испунимо. Објекти за смештај, теретана, али и терени и стазе рађени су по светским стандардима. По завршетку радова Караташ ће бити јединствени центар овог типа у југоисточној Европи", рекао је министар омладине и спорта РС Вања Удовичић приликом обиласка кампа.

 Министар Удовичић и директор ЗСМСРС Бојовић у обиласку ОСК Караташ

''Реч је о инвестицији вредној 70 милиона динара. Циљ је мотивација младих људи да остану у својој земљи и да имају услове за развитак свог талента. Завршена је Трим стаза дуга 1200 метара, два павиљона од 500 квадрата, теретана која је и опремљена најсавременијом опремом. Камп је богатији за по још један кошаркашки и рукометни терен. Друга фаза радова Омладинско-спортског кампа планирана је за 2016. годину'', рекао је директор Бојовић.


Више icoMore


21.12.2015.

Именовању кошаркашких тренера репрезентативних селекција

У ''Кући кошарке'' одржана је 16. седница Управног одбора Кошаркашког савеза Србије, на којој су донете одлуке о именовању тренера млађих мушких и женских репрезентативних селекција.

Кошаркаши и кошаркашице на здравственим контролама у Заводу за спорт и медицину спорта РС


Више icoMore


Странице: < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа >

Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.