Линија
Republicki zavod za sport

Визија

Визија Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије јесте друштво у ком се важност спорта и улога спорта непрестано надопуњују стварајући нове вредности и нове резултате. Право на спорт је право сваког појединца, док је брига о врхунском спорту, али и општем положају спорта и физичке активности свих наших грађана, приоритетна обавеза наше установе.

Завод је традиционално један од носећих стубова спортске културе у Србији, кућа врхунског спорта која брине о психичком, физичком и здравственом статусу свих спортиста.

Вредности спорта су стубови на којима почива квалитетно друштво са једнаким могућностима за све, друштво у ком је фер плеј и поштовање противника начин опхођења и функционисања и друштво где се изузетност цени а резултати мере и награђују. Активно радимо на томе да то постане стварност, да врхунски спортисти освоје још више одличја, а да они млађи, на почетку спортских каријера постану шампиони. Сматрамо да свако дете школског узраста треба да буде физички активно како би било здраво, и томе својим радом непрестано доприносимо. Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије томе је несебично посвећен.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.