Линија
Republicki zavod za sport
27.04.2017.
Кошаркаш на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Урош Алексић, члан кошаркашког клуба Леотар из Требиња

Стручни сарадници Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту, обавили су му специфичну батерију моторичких тестова за кошаркаше.

27.04.2017.
Тренинг утакмице у Дому спортова ЗСМСРС

Српска кадетска рукометна репрезентација Србије, са колегама из Алжира, тренинг утакмице и припреме спроводе у Дому спортова Завода за спорт и медицину спорта РС.

Припреме се спроводе ради Светског првенства које ће бити одржано у августу у Грузији.

27.04.2017.
Признање директору ЗСМСРС

Јуче, 26. априла 2017. обележено је 150 година од турске предаје кључева тврђаве ''Фетислам'' изасланику кнеза Михаила Обреновића, српском артиљерисјком капетану Милутину Јовановићу. Било је то 26. априла 2017. године. Поводом Дана општине Кладово, увојен је и предлог Одлуке о додели награда и јавних признања.

Јавно признање и плакету, од председника општине Кладово господина Радисава Чучулановића, добио је и директор Завода за спорт и медицину спорта РС господин Горан Бојовић.  Бојовићу је уручено признање због ангажованости и посвећености на обнови омладинско спортског кампа Караташ. Овај спортски комплекс, у који је до сада уложено 145 милиона динара, простире се на 15 хектара. Кладово може да се дичи са најмодернијим спортско омладинским центром који данас живи другачије у односу на претходне три деценије. Ово што је урађено до сада, испуњава све светске стандарде. Сада Караташ има трим стазу дугу 1.200 метара, неколико нових павиљона који су намењени за смештај спортиста, затим најсавременију теретану са великим бројем справа и стреч салом која се простире на 250 квадрата. Изграђена је и нова управна зграда, реновирана су и четири терена на отвореном. Уз подршку Завода за спорт и медицину спорта РС, Министарства омладине и спорта и Владе Републике Србије, Караташу се враћа некадашњи сјај и употпуњује туристичку понуду кладовског краја.

Кампове које спортски савези добијају преко Министарства организоваћемо у Караташу. Већ имамо чекирано 8.500 ноћења, а план за ову годину је 12.000 ноћења. Завршетком треће фазе обнове имаћемо 150 соба у рангу четири зведздице и то је потврда конфора са којим располаже Караташ - рекао је Бојовић.

26.04.2017.
Радно време спортских објеката ЗСМСРС током празника

Поштовани корисници, радно време спортских објеката Завода за спорт и медицину спорта РС, биће уобичајено, осим понедељка који ће бити нерадан.

Желимо Вам угодне дане празника.

Дом спортова

Затворени олимпијски базен

26.04.2017.
Рукометаши на моторичким контролама утренираности у ЗСМСРС

Рукометаши репрезентативци Србије, Милан Милић и Милан Јовановић

Стручни сарадници Центра за моторичка истраживања и аналитику у спорту, Завода за спорт и медицину спорта РС, обавили су им батерију моторичких тестова и тестирали их на Изокинетичком динамометру.

Све вести imgMore


Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.