Linija
Republicki zavod za sport
10.07.2020.

Sezona kupanja na otvorenom plivalištu u Košutnjaku


Otvoreno plivalište Zavoda za sport i medicinu sporta RS u Košutnjaku je najveće plivalište u Srbiji. Ima pet bazena koji se u skladu sa propisima sređuju za početak sezone. Školjke bazena se čiste, zamenjuju se oštećene pločice i tretiraju protivkliznim sredstvima. U neposrednoj blizini rekreativnog i školskog bazena izgrađene su tribine. U toku leta postoji i raznovrsna ugostiteljska ponuda kao i savremeni prateći sadržaji, čime je ostvaren pun komfor za boravak porodica sa malom decom, omladine, starijih lica.

 
Cenovnik usluga nije se menjao u odnosu na prošlu godinu. Dnevna ulaznica je 250 dinara, poludnevna karta (od 15 sati) iznosi 180, a za dete do 7 godina starosti ulaz je 100 dinara. Deca do 3 godine ne plaćaju kartu, a sredom, uz đačku knjižicu, osnovci i srednjoškolci imaju slobodan ulaz. Školarci do 12 godina starosti na plivalište mogu ući u prisustvu roditelja ili punoletnog lica.
 
Tokom cele letnje sezone kupanja biće realizovana i besplatna škola plivanja za đake. Program plivanja traje u periodu od 06. jula do 28. avgusta 2020. godine. Termin realizacije obuke neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika je svakog radnog dana u periodu od 8:00 do 10:00 časova.
 
Radno vreme bazena  je od 10 do 19 sati svakog dana. U radno vreme plivališta dežura medicinska služba Zavoda za sport i medicinu sporta RS, kao i službeno lice MUP-a  Čukarice.


                        
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.