Linija
Republicki zavod za sport
18.07.2018.

Mladi Fudbaleri iz Kine na testiranjima u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije


Članovi FK Janbian Funda iz Kine danas su na testiranjima u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Mladi dečaci u Beogradu realizuju pripreme u okviru kojih će obaviti i osnovne medicinske preglede. Fudbaleri su radili osnovne laboratorijske analize, EKG u miru ali i antropometrijska merenja.

iSports je domaćin sportske delegacije iz Kine koja broji 40 članova, a u okviru priprema u planu je da se odigraju prijateljske utakmice sa podmlatkom najuspešnijih beogradskih fudbalskih timova.

Kineska delegacija je obišla FK Partizan, FK Crvena zvezda, FK Voždovac, FK Čukarički, Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Direktor akademije FK Janbian Funda, gospodin Nui Li (član Premijer lige Kine) i Sun Čao, predsednik Sanrajs fudbalske akademije, predstavnici su najveće fudbalske akademije u Kini, budući da broje preko 2000 članova samo u Pekingu. FK Janbian je ujedno i prvi profesionalni klub iz Kine koji se odlučio da sprovede pripreme u Beogradu u SC Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi.                      
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.