Linija
Republicki zavod za sport
12.06.2018.

U petak 15. juna otpočinje sezona kupanja na bazenima Košutnjak


Otvoreno plivalište Zavoda za sport i medicinu sporta RS u petak 15.juna od 10 sati otpočinje sa radom. Najveće plivalište u Srbiji otvara sezonu kupanja nedelju dana pre završetka školske godine. Kompleks plivališta Košutnjak ima pet bazena, ugostiteljske objekte kao i savremene prateće rekvizite čime je ostvaren pun komfor za boravak porodica sa malom decom, omladine, starijih lica.

Cenovnik usluga nije se menjao u odnosu na prošlu godinu. Dnevna ulaznica je 250 dinara, poludnevna karta (od 15 sati) iznosi 180, a za dete do 7 godina starosti  ulaz je 100 dinara. Deca do 3 godine ne plaćaju kartu, a sredom, uz đačku knjižicu, osnovci i srednjoškolci imaju slobodan ulaz. Školarci do 12 godina starosti na plivalište mogu ući u prisustvu roditelja ili punoletnog lica.

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda, u vreme letnjeg raspusta organizuje besplatnu školu plivanja koja će biti podeljena na dva kursa, od 25. Juna do 27. Jula i od 30. jula do 31. avgusta.

Rekreacija za đake osnovnih i srednjih škola odvijaće se radnim danima od 8 do 10 ujutru, a škole plivanja će voditi  pedagozi fizičke kulture vodeće ustanove sporta. Radno vreme bazena  je od 10 do 19 sati svakog dana,  s tim da je posetiocima dostupna i teretana, stacionirana u okviru plivačkog kompleksa Košutnjak.

U radno vreme bazena dežura medicinska služba Zavoda za sport i medicinu sporta RS, kao i službeno lice MUP Čukarice.Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.