Linija
Republicki zavod za sport
16.05.2018.

Stipendisti na pregledima i smeštaju u Zavodu za sport i medicinu sporta RS


U okviru obaveznog programa medicinskih pregleda i motoričkih istraživanja danas u Zavodu za sport i medicinu sporta RS na ispitivanjima su bili uspešni šahisti, streličari, plivači, paraolimpijci.

Stručnjaci iz različitih oblasti u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije stavljaju sve svoje raspoložive kapacitete za potrebe razvoja vrhunskog sporta. Osnovni medicinski pregledi sportista koje prate funkcionalni testovi, psihološka i motorička istraživanja daju sveobuhvatnu sliku o psihofizičkom stanju svakog ispitanog  takmičara.

Isto tako, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije na svom posedu ima sportske objekte različite namene i hotel gde je smeštena reprezentacija Srbije u plivanju. Smeštajni objekat egzistira kao sportski hotel otvorenog tipa, sa kapacitetom za 56 gostiju raspoređenih u okviru dve smeštajne jedinice. U ponudi hotela su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartman, sala za teoretsku nastavu, restoran i letnja bašta kapaciteta za 120 gostiju.                        
Sva prava zadržana © 2011 Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.Dizajn i razvoj Neotek d.o.o.