Линија
Republicki zavod za sport
29.12.2020.

Радно време спортских објеката Завода за спорт и медицину спорта РС


Ради сузбијања заразе изазване корона вирусом, Завод за спорт и медицину спорта РС, усклађен са новим мерама Владе РС, коригује начин рада спортских објеката.

 
 
Спортски објекти имају редовно радно време радним данима од 07.00-17.00 сати, за спровођење спортско-рекреативних програма.
 
- рекреативно бављење спортом / радним данима од 07.00-17.00 сати;
 
- грански спортски савези, клубови за припрему за регистрована такмичења - могућ тренажни процес и после 17.00 сати радним данима као и у данима викенда по утврђеним распоредима;
 
- спортско-рекреативни клубови и школе спорта / радним данима од 07.00-17.00;
 
- лекарско обезбеђење ЗСМСРС / радним даним од 07.00-17.00 сати, с обзиром да се овом услугом обухватају рекреативни корисници из групе грађанство - корисници по уговорима имају обавезу сопственог организовања лекарског обезбеђења;
 
- спасилачко обезбеђење на води / увек у терминима када су корисници на базенима.
 
Молимо да у складу са тим организујете своје активности и придржавате се строго и свих до сада утврђених мера и правила понашања за коришћење објеката Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.
 
О изменама и/или допунама и усклађивањима нашег рада, у односу на мере које се буду доносиле у наредном периоду, бићете редовно обавештавани.
 
Чувајте се и будите здрави.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.