Линија
Republicki zavod za sport
17.03.2020.

Мере предострожности од стране Завода за спорт и медицину спорта РС због пандемије


Због новонастале епидемиолошке ситуације, Завод за спорт и медицину спорта РС обуставио је до даљег све спортско медицинске контроле, физикалну терапију и рехабилитацију, моторичка тестирања и остале услуге. Сви спортски објекти наше фирме неће бити у функцији до даљег. Наши стручни сарадници, лекари, ће бити на располагању Министарству здравља РС.

 
  Захваљујемо се на разумевању и поверењу
 
''Желимо да помогнемо колико можемо и да још једном покажемо да је наш систем идеја солидарности и обзирности према суграђанима. Залагањем за оно што представљамо, шаљемо јасну поруку целокупној нацији да ћемо што се нас тиче уложити максимум ради сузбијања негативних ефеката који нас очекују. Одговорним понашањем, озбиљност ситуације подижемо на још виши ниво'', истиче директор Завода за спорт и медицину спорта РС г. Горан Бојовић.
 
Министар омладине и спорта Вања Удовичић одржао је састанак са представницима кровних омладинских огранизација и позвао их да мотивишу младе да волонтирају током ванредног стања у Србији због корона вируса. Удовичић је замолио представнике организација да се својим ауторитетом и интегритетом ставе на располагање и да буду пример другима, додавши да је његов кабинет на располагању 24 сата за сва питања.
 
''Солидарност је наш заједнички циљ и мотив, нешто што морамо да урадимо у наредом периоду. Наш задатак је да свако кроз своје организације и кроз целокупан секор омладине активира и мотивише младе људе и да направите листу заинтересованих лица која желе да се укључе у волонтеризам", рекао је министар Удовичић.
 


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.