Линија
Republicki zavod za sport
6.03.2020.

Рођендан Завода за спорт и медицину спорта РС


''Завод за спорт и медицину спорта РС 09.03. слави рођендан, поносни 64. Богатом историјом од преко шест деценија, учествовао је у еволуцији која је резултирала овим данас и у оствареним спортским достигнућима наших шампиона. Даљи рад наше куће је првенствено усмерен на развој врхунског спорта, спортске инфраструктуре са циљем што веће афирмације српског спорта'', најављује директор ЗСМСРС г. Горан Бојовић.

''Са поносом могу да кажем да је проширење Националног тренинг центра увелико почело, а одређене ствари су се финализирале. Након дугог планирања, добијања свих неопходних дозвола, завршили смо изградњу две стене за спортско пењање.У току је и израдња мултифункционалне дворанеза разне врсте спортова. План је и да се реконструише управна зградачиме би се увезале лабораторије за медицину, психологију, аналитику у спорту и ИНДОК одељење, а све у циљу подизања нивоа услуге у оквиру ове јединствене установе спорта'', истакао је г. Бојовић.

Свечани пријем поводом рођендана наше фирме одржаће се у Клубу Посланика, понедељак 09.03. уз присуство пријатеља Завода за спорт и медицину спорта РС, представника Министарства омладине и спорта РС, Олимпијског комитета Србије, Антидопинг агенције, Спортског савеза Србије и других значајних људи у систему спорта Републике Србије.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.