Линија
Republicki zavod za sport
29.10.2019.

Директор Завода за спорт и медицину спорта РС у Анталији на састанку ФИМС – а


У периоду од 25 – 27. октобра, директор Завода за спорт и медицину спорта РС Горан Бојовић присуствовао је годишњем састанку Колаборативних центара ФИМС-а. Директор Бојовић презентовао је рад Завода за спорт и медицину спорта РС за претходну годину.

 
Састанку су присуствовали и директори осталих Колаборативних центара, а значајност истог се огледа у важности тема о којима се разговарало обзиром да се ближи олимпијска година и Токио 2020.
 
Председник ове међународне организације проф. Фабио Пигози, оценио је Завод за спорт и медицину спорта РС као једну од најозбиљнијих чланица које могу бити лидери читавог региона.
 
 
ЗСМСРС ће у наредних 10 месеци бити укључен у веома важне пројекте и активности, обзиром да предстоје Олимпијске игре и важне активности које морамо реализовати до почетка истих.
 
 
На поменутом скупу потврђено је и активно учешће ЗСМСРС као партнера предстојеће Светске конференције медицине спорта у Атини 2020. године.
 
Посету смо изкористили како бисмо обишли и велики тренажни центар Глориа спорт арена који је у исто време био и наш домаћин заједно са др Алијем Ердоганом.


                       
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.