Линија
Republicki zavod za sport
18.07.2018.

Млади Фудбалери из Кине на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије


Чланови ФК Јанбиан Фунда из Кине данас су на тестирањима у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије. Млади дечаци у Београду реализују припреме у оквиру којих ће обавити и основне медицинске прегледе. Фудбалери су радили основне лабораторијске анализе, ЕКГ у миру али и антропометријска мерења.

iSports је домаћин спортске делегације из Кине која броји 40 чланова, а у оквиру припрема у плану је да се одиграју пријатељске утакмице са подмлатком најуспешнијих београдских фудбалских тимова.

Кинеска делегација је обишла ФК Партизан, ФК Црвена звезда, ФК Вождовац, ФК Чукарички, Спортски центар Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Директор академије ФК Јанбиан Фунда, господин Нуи Ли (члан Премијер лиге Кине) и Сун Чао, председник Санрајс фудбалске академије, представници су највеће фудбалске академије у Кини, будући да броје преко 2000 чланова само у Пекингу. ФK Jанбиан је уједно и први професионални клуб из Кине који се одлучио да спроведе припреме у Београду у СЦ Фудбалског Савеза Србије у Старој Пазови.                      
Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.