Линија
Republicki zavod za sport
17.05.2018.

Стипендисти МОС - а на редовним контролама и припремама у ЗСМСРС


Данас су редовне, обавезне спортско - медицинске прегледе и моторичка тестирања, у Заводу за спорт и медицину спорта РС, обавили стипендисти министарства омладине и спорта РС, пливачи репрезентативци Србије (сениори и јуниори), женска кошаркашка репрезентација У20 и рониоци.

Стручњаци ЗСМСРС из различитих области стављају све своје расположиве капацитете за потребе развоја врхунског спорта. Основни медицински прегледи спортиста које прате функционални тестови, психолошка и моторичка истраживања дају свеобухватну слику о психофизичком стању сваког испитаног  такмичара.

Исто тако, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије на свом поседу има спортске објекте различите намене и хотел где је смештена репрезентација Србије у пливању, њих 18. Смештајни објекат егзистира као спортски хотел отвореног типа, са капацитетом за 56 гостију распоређених у оквиру две смештајне јединице. У понуди хотела су једнокреветне и двокреветне собе, апартман, сала за теоретску наставу, ресторан, летња башта капацитета за 120 гостију и простор за најмлађе.Сва права задржана © 2011 Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Дизајн и развој Неотек д.о.о.